Szerelmi bánatában ugrott le a 14. emeletről egy férfi, aki rázuhant egy kétgyermekes anyára, Erzsébetre. Mindketten meghaltak. A gyászoló özvegy elmondta, hogy dolgozza fel a család ezt a tragédiát.

Öngyilkos lett egy férfi Kelenföldön, a 14. emeletről ugrott le szerelmi bánatában. A 41 éves, kétgyermekes Erzsébetre zuhant, mindketten meghaltak. A nő férje és két gyermeke végignézték a tragédiát, az apa sokkos állapotba került, de mint korábban nyilatkozta, fel kell nevelnie két gyermekét, miattuk erősnek kell lennie. Most elárulta, 3 éves kisfia már egyre jobban van.

Megszólalt az özvegy - Képünk illusztrációForrás: Shutterstock

"Bevallom, kettős érzés van bennem, mert nagy öröm, hogy a kisfiam azok után, amin végigment, újra képes szívből nevetni. Fantasztikus, hogy a jóisten mennyire segíti a pici lelkeket, gyorsan beforrasztja a sebeiket. Persze azt, hogy a fejében és a lelkében pontosan mi játszódik le, nem tudhatom, de látszólag egyre jobban van. Rólam ez azért közel sem mondható el, pedig tudom, hogy a két gyerekért erősnek kell lennem. De közben annyira fáj Erzsébet hiánya, hogy azt el sem tudom mondani. Ahogy telik az idő, egyre rosszabbul vagyok" - mondta a Blikknek a férfi.

"Sokszor álmodom vele, valami furcsa oknál fogva ilyenkor összemosódik a múlt, a jelen és a jövő, miközben pontosan tudom, az utóbbi kettőben ő már nem vehet részt. Mi tényleg annyira egyek voltunk, hogy még mindig itt van velem minden lélegzetvételemben, mozdulatomban. Olyan csoda, amilyen ő volt, nincs több a világon. Mi tényleg nem akartunk sokat, csak odaadó szeretetben felnevelni a gyerekeinket és egymás mellett boldogan megöregedni. A sors azonban mást szánt nekünk" - tette hozzá. A férfi most a gyerekekkel a szüleinél lakik, egyelőre szüksége van segítségre.