Brutálisan megvertek egy biciklist Kaposváron, mert nem a kerékpárúton ment

Forrás: Shutterstock -
verés brutális támadás bicikli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy autós annyira felhúzta magát azon, hogy egy biciklis nem a kerékpárúton haladt, hogy kiszállt a kocsiból, és megverte a férfit, akinek komoly sérülései lettek.

A bicikliút helyett a főúton haladt egy kerékpáros, akit egyszer csak megelőzött egy autó, majd hirtelen lefékezett előtte. A dühödt sofőr azt nehezményezte, hogy nem a számára kijelölt helyen halad a bringás.

Annyira mérges lett, hogy nekiment a férfinek, aki eleinte úgy próbált védekezni, hogy a biciklijét maga elé tartotta. Csakhogy támadója kikapta a kezéből, és az árokba dobta. Ezután a földre terítette a férfit, és ütni kezdte.

A fotó illusztráció. Forrás: Shutterstock

Az arra járó autósok észrevetették, és az áldozat segítségére siettek, majd hívták a rendőrséget.
A férfi nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, ezért a sofőr ellen súlyos testi sértés és közúti veszélyeztetés bűntette miatt emeltek vádat. Próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztésre és járművezetéstől eltiltásra tett indítványt a Kaposvári Járási Ügyészség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.