Kamerák előtt, sírva idézte fel élete tragédiáját L.L. Junior

Forrás: L.L. Junior / Instagram -
halál Összezárva Hajdú Péterrel Dávidka tragédia L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor legutóbbi vendége L.L. Junior volt, aki Hajdú Péternek mesélt élete legszörnyűbb napjáról. 

A zenész L.L. Junior a tegnap Összezárva Hajdú Péterrel című műsor adásában mesélt arról, hogyan tudta meg, hogy kisfia, Dávidka balesetet szenvedett.

"Lejöttem a színpadról, és hívott egy régi táncoslánynak a barátnője, akivel együtt jártam. Mondom miért hív ez a lány? Visszahívom - nagyon nagy show volt, nagyon nagy hangulat -, mondom miért hív?

Hallom, hogy sír, hogy nagy baj van, elütötték a gyereket. Mondom micsoda? A feleségem hívogattam a kocsiban, de üvöltözött, nem értettem, mondta, hogy újraélesztik, de nem értettem mit mond, mert embertelen hangon tette. És ahogy közeledtünk, már mondták, hogy újraélesztik... már öt perce, már tíz perce, már tizenöt perce..."

- idézte fel a szörnyű pillanatokat Junior.

A hír hallatán azonnal autóba pattant és rohant fel Budapestre.

"És elindultam Budapestre. 260 km, 3 és fél órás út, imádkoztam a jó istenhez, csak őt ne, csak őt ne...

ütöttem az üveget, beütöttem az üveget, elájultam, imádkoztam, fellocsoltak vízzel, megint, megint, egy pokoli út, egy pokoli tehetetlenség abban az autóban"

- mondta a zenész.

Junior arról is mesélt Hajdúnak, hogy a nagyobbik fia, Lacika mit fogott fel abból, ami az öccsével történt.

"Felfogta. Azt, hogy elütötte egy autó, és repült a cumisüveg. Felfogta, látta. De nem tudta, hogy ez egy halál. Csak azt, hogy megsérült, és bevitték a kórházba" - zárta le az édesapa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.