Több mint 20 órát töltött egy hűtőkapszulában a halottnak hitt nagypapa

hűtőkapszula halál feltámadás rendőrség India Balasubramanian Kumar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint 20 órán keresztül volt hűtpkapszulában az a 74 éves idős férfi, akiről azt hitték a családtagjai, hogy meghalt.  A kapszulákat kezelő cég munkatársa vette észre, hogy mozog, remeg a nagypapa keze.

Az indiai 74 éves férfi, Balasubramanian Kumar súlyos betegségben szenvedt és napok óta mozdulatlanul feküdt az ágyban, amiből a családtagok arra következtettek, hogy az idős nagypapa elhunyt. Az indiai szokások szerint rendeltek neki egy hűtőkapszulát, hogy abba helyezzék, amíg végső nyugalomra nem helyezik - írja az Independent.

Több, mint 20 órát feküdt hűtőkapszulában a halottnak hitt nagypapa Forrás: Shutterstock

Másnap megjelent a kapszulát kezelő cég egyik munkatársa, aki arra lett figyelmes, hogy a kapszulában fekvő Kumar keze mozog és remeg a hidegtől. Az idős férfi testvére, Saravanan Kumar próbálta elhitetni vele, hogy csak azért történik ez, mert a lelke még nem hagyta el a testét, de az alkalmazott nem hitt Saravannak, kiszabadította az idős nagypapát és azonnal hívta a rendőrséget.

Balasubramanian Kumar családja ellen eljárás indult emberi élet veszélyeztetése miatt, valamint felelniük kell azért is, mert nem hívták az orvost, aki megállapította volna a halál pontos beálltát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.