Schumacher fiának magyar barátnője elárulta, mi a helyzet a legendás pilótával- Videó

Keszthelyi Vivien videó Tények Michael Schumacher Ralf Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keszthelyi Vivien mindössze 20 éves, de már három bajnoki címe is van autóversenyzésből. Szerelme pedig nem más, mint Ralf Schumcher fia. A fiatalok nagyon szeretik egymást és közösen képzelik el a jövőt. Vivien interjú közben a Tények kamerái előtt Michael Schumacherről is mesélt.

Vivien szoros kapcsolatban áll a Schumacher családdal, ám ő sem árulhat el sokat a legendás Forma 1-es pilóta állípotáról.

"Szerintem hamarosan mindenki meg fogja tudni, hogy van az állapota,

de szerintem mindnekinek tiszteletben kéne tartani, hogy a család nem szeretne róla beszélni. Nagyon sok kérdés merül fel és általában hozzám is szoktak jönni, hogy én tudok-e bármit, de ugye erről mindig diszkréten válaszolok. Nyilván amikor eljön az a pillanat, hogy ez publikus lesz, akkor meg fog történni" - mesélte a Tényeknek a sikeres autóversenzyő, aki elárulta, az elmúlt két évben, mióta Ralf Schumacher fiával jár, többször találkozott már a legendás pilótával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.