Majomembernek csúfolják rendellenes arca miatt a fiút

ember Zanziman Ellie videó majom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kitagadták szülőfalujából a 21 éves fiút, mert másképp néz ki, mint a többi fiatal. Most is a dzsungelben él, mert ott nem gúnyolja senki a megjelenése miatt. 

Az afrikai Zanziman Ellie egy mikrokefália nevű betegséggel született, melynek következményeképpen a fejformája és a vonásai is eltérnek az átlagostól. Sokan Mauglinak csúfolják, ugyanis a többség szerint inkább hasonlít egy majomra, mint egy emberre.

ZANZIMAN Ellie Forrás: YouTube

A fiatal fiút rengetegen gúnyolták, ezért inkább a dzsungelbe költözött, mert ott nem találkozik emberekkel. Naponta 30 km-t tesz meg annak érdekében, hogy elkerülje a falubeli embereket, így pedig magányosan, de valamelyest békésebb körülmények között él.

"Iskolába soha sem járt, beszélni sem tud, de mindent megért. Mutogatva kommunikál, és a napjait javarészt a dzsungelben tölti" - mondta az édesanyja a The Sunnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.