Guminővel alázták meg a magyar énekesnőt - Feljenetést tett

Instagram -
megalázás Suzy guminő Jolly feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Királyvári Zsuzsannánál, azaz Suzynál betelt a pohár: feljelentést tett, mert egy guminővel megalázták.

Egykori férje, Jolly egyik májusi fellépésén egy szőke guminő került a színpadra. Jolly hangtechnikusa lefotózta az énekest a szexuális segédeszközzel, a képet posztolta és azt írta hozzá, hogy "Jolly és Suzy élő koncert". Suzy úgy érzi, megsértették a becsületét - írja a Blikk.

"Korábban és azóta is tett ki rólam a perbeli vádlott becsmérlő, emberi és szakmai becsületembe gázoló posztokat, de ezekre nem reagáltam. A gyermekem édesapjának kezében lévő szexuális segédeszköz alá viszont azt írta röhögő jelekkel: „Jolly és Suzy élő koncert!!". Na, ettől betelt a pohár! Bárkinek lehet véleménye rólam, közszereplőként elviselem a kritikát, de amellett, hogy énekesnő vagyok, egy nyolcéves kislány édesanyja is. Nem csupán a becsületemet sérti, de minden nőnek, édesanyának megalázó egy ilyen üzenet" - mondta a lapnak Suzy.

Suzy feljelentést tett Instagram

A tárgyaláson az ominózus fotót posztoló hangtechnikus nem jelent meg, mert az ügyvédje nem ért rá, így az ügyet elnapolták. A lap megkereste a vádlott Keresnyei Zoltánt is, aki így nyilatkozott:
"Az ügyvédem nem ért rá, azért nem mentem el a tárgyalásra. Nem bujkálok, mert nem érzem magam bűnösnek. Csupán pár órát volt fenn a közösségi oldalamon a guminős fotó, magam vettem le, amikor belegondoltam, hogy az énekesnő magára veheti a kiírást, aminek az égvilágon semmi köze Királyvári Zsuzsannához. A szexuális segédeszközt nevezte el valaki a partin Suzynak. Ha jól tudom, ez nem szerepel az énekesnő anyakönyvében vagy a személyigazolványában, és nem is védette le művésznévként."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.