Ma vesznek végső búcsút Pécsi Ildikótól - Részletek a temetésről

Forrás: TV2 -
Gödöllő temetés Pécsi Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton délelőtt vesznek végső búcsút Pécsi Ildikótól. A Kossuth-díjas színésznőtől a gödöllői Művészetek Házában búcsúzhatnak tisztelői.

Pécsi Ildikót szűk családi körben helyezik végső nyugalomra - tudatta honlapján a gödöllői önkormányzat. Mint írják, a színművésztől a nagyközönség szombat reggel 8-tól 12 óráig, a Művészetek Háza színháztermében felállított ravatalánál búcsúzhat el egy szál virág elhelyezésével.

Pécsi Ildikó Forrás: TV2

A jelenlegi jogszabályokat betartva a 13 órakor kezdődő búcsúztatón csak a meghívottak vehetnek részt, de a szertartást élőben közvetítik Gödöllő Facebook oldalán.
A búcsúztatón beszédet mond Papadimitriu Athina színművész, valamint Gémesi György, Gödöllő polgármestere. Máriabesnyőn, a zártkörű, katolikus szertartás szerinti temetésen csak a családtagok vehetnek részt, a tisztelők másnap róhatják le kegyeletüket a sírnál - olvasható az önkormányzat honlapján.

Pécsi Ildikó december 5-én, életének 81. évében hunyt el. A Jászai Mari-díjas színművészt, érdemes és kiváló művészt gödöllői otthonában érte a halál. Pécsi Ildikó Gödöllő díszpolgára volt, a város önkormányzata és az Emberi Erőforrások Minisztériuma is saját halottjának tekinti.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.