Összeomlott Pécsi Ildikó fia a temetésen: édesanyja szeretett férje után ment a halálba

Forrás: MTI/MTVA Fotóarchívum/Mtva Fotóarchívum/Zih Zsolt -
összeomlás temetés Pécsi Ildikó Szűcs Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Advent utoló hétvégéjén temették el a legendás színésznőt, Pécsi Ildikót. Fia összeroppanva mesélt édesanyjáról a temetésen.

Eltemették Pécsi ildikót, aki 80 éves korában, otthonában, családi körben hunyt el a közelmúltban.

Fia megtörten nyilatkozott, szerinte édesanyja szeretett férje után akart menni a halálba.

Pécsi Ildikó Kossuth-díjas színművész, Jászai Mari-díjas színművész, érdemes és kiváló művész Forrás: MTI/MTVA Fotóarchívum/Mtva Fotóarchívum/Zih Zsolt

"Egy percet sem akart már tovább itt maradni, mindenáron édesapám mellett szeretett volna lenni. Roppant erős akarata volt, amit a fejébe vett, véghez is vitte, és ezt is megtette...

Már együtt karácsonyoznak a mennyben édesapámmal" - könnyeivel küszködve mondta a Blikknek Szűcs Csaba, akiért sokan aggódnak, ugyanis fél év alatt mindkét szülőjét elveszítette és belefogyott a bánatba.

"Nagyon aggódom Ildikó fiáért...Pici korától ismerem, a babakocsiban is sokszor tologattam. Én voltam neki Vuk bácsi, mert amikor Ildikóéknál jártam, mindig a főcímzenét énekeltem neki. Szomorúan láttam, hogy nagyon le van fogyva és összetört, de nem csoda, alig fél év alatt veszítette el szüleit. Hiszem, hogy a sebei begyógyulnak, ott van neki a kisfia, Zsombor és a párja, Zsuzsi, aki egy bűbájos teremtés, tartja benne a lelket. Ildikó unokája, a „kis" Csabi igyekezett tartani magát a sírnál, az a „gyerek" belül sírhatott" - mondta Maros Gábor színművész-operaénekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.