A kilencedikről zuhant ki egy fiatal lány: egy 34 éves férfira esett - Videó

halál zuhanás Ukrajna gyász kilencedik emelet videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű tragédia történt Dnyipro városában, Ukrajnában, ahol egy lakótelepen a kilencedik emeletről kiesett egy fiatal lány, azonnal szörnyethalt. Egy éppen arra sétáló 34 éves férfira zuhant, akit súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba. 

Borzalmas tragédia történt Ukrajna egyik legnépesebb városában, Dnyiproban, ahol egy lakótelepen kizuhant a kilencedik emeletről egy lány, aki az esés következtében azonnal életét veszítette.

A lány ráadásul úgy zuhant ki a kilencedikről, hogy egy éppen arra sétáló 34 éves férfira esett rá, pontosabban a fején landolt.

A férfinak eltört a gerince, valamint több csontja és súlyos koponyasérüléseket szenvedett. Az állapota súlyos, azonban, ami szinte felfoghatatlan, hogy a férfi eszméleténél van és csak annyi rémlik neki a végzetes balesetből, hogy egy tompa puffanást érzett, semmi mást - írja a Korrespondent.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.