Visszavonult Berki Krisztián olimpiai bajnok tornász

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
visszavonulás Berki Krisztián olimpikon olimpiai arany
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián olimpiai bajnok tornász bejelentette visszavonulását a magyar szövetség (MATSZ) csütörtöki online sajtótájékoztatóján.

Úgy döntött, hogy 35 évesen visszavonul az olimpiai bajnok, háromszoros világbajnok, kétszeres vb-ezüstérmes,hatszoros Európa-bajnok, háromszoros Eb-ezüstérmes, Eb-bronzérmes és Universiade-győztes Berki Krisztián.

Berki Krisztián bejelentette visszavonulását. Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Háromszor volt az év legjobb férfi sportolója Magyarországon a sportújságírók szavazatai alapján, kétszer az év legjobb sportolója a Nemzeti Sportszövetség választásán, ezenkívül 11 alkalommal volt az év legjobb magyar férfi tornásza a hazai sportági szövetség választásán.

Mindezek mellett Junior Prima díj és a Magyar Érdemrend tisztikereszt tulajdonosa, Budapest díszpolgára, Újpest díszpolgára , Zugló díszpolgára és Nagyecsed díszpolgára.

Forrás: MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.