Kikotyogták, hogy van Michael Schumacher: barátja szerint nincs ok az örömre

Forrás: ddp images via AFP/Sascha Schuermann -
járás Forma-1 Michael Schumacher baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumacher barátai kikotyogtak néhány információt, a világbajnok egészségi állapotáról. 

Balesete óta csak a családhoz és a sportolóhoz nagyon közelálló barátok láthatják Michael Schumachert. Azt, hogy ki léphet be hozzá, felesége, Corinna dönti el.

Jean Todt egyike azon szerencséseknek, akik bebocsátást nyertek és meglátogathatták a világbajnokot. A Ferrari egykori csapatfőnöke azt nyilatkozta, hogy szoktak együtt tévét nézni Schumacherrel.

Michael Schumacher és Willi Weber Forrás: ddp images via AFP/Sascha Schuermann

„Gyakran látom Michaelt, havonta egyszer-kétszer meglátogatom. A válaszom ugyanaz, mint korábban. Küzd. Mindig óvatos vagyok az ilyen kijelentésekkel, de ez igaz. Nem adja fel, tovább harcol"

– mondta.

Egykori menedzserétől, Willi Webertől azonban megtagadták a látogatást.

„Michael súlyosan megsérült. Mindenki azt hiszi, már tud járni, de ez nem igaz. A felépülése ugyanis nem halad olyan jó ütemben, mint azt várták. Ezért nem akarja Corinna, hogy lássam. Mert szerinte elárulnám a sajtónak, mi is az igazság. Pedig csak szeretném megszorítani Michael kezét vagy megsimogatni az arcát"

– mondta a férfi arra utalva, hogy szerinte milyen állapotban lehet a Forma-1-es versenyző - írta az Express.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.