Rengeteg nehézséggel kellett szembenéznie Michael Schumacher feleségének férje balesetét követően, és ez mind a mai napig így van. Ám van egy férfi az életében, akire mindenben számíthat, és gyerekei is második apaként tekintenek rá.

Michael Schumacher állapotáról 2013-as síbalesete után nem sokat tudni, felesége ápolja őt immár az otthonukban. Corinára sok minden rászakadt a történtek után, egyedül kellett nevelnie gyerekeit, intézni a családi és üzleti ügyeket.

Ám ebben nagy segítségére volt a show-menedzserként dolgozó Eric Obrecht. A férfire mindenben számíthatott, és az évek során nagyon szoros kapcsolat alakult ki közöttük.

Michael Schumacher és felesége, Corina.Forrás: AFP

A férfi szinte apaként vett részt a gyerekek életében, ők is sokszor támaszkodtak rá. Ezenkívül Eric segített Corina lovas farmjának a munkálataiban is, amit az asszony anno még Schumitől kapott ajándékba. Ezt pedig valóságos lovas birodalommá fejlesztette a férfi segítségével – írta az InTouch.

„Corinnának a sok teendője mellet arra is marad ideje, hogy új ötleteket és módszereket találjon a lovassport népszerűsítésére" – mesélte Eric a nőről.