A Nagylábú (angolul bigfoot) létezését lábnyomán kívül eddig semmi sem bizonyította. Most mégis van rá esély, hogy egy nagylábvadász levideózta Észak-Amerika állítólagos szörnyetegét.

A férfi egy sötét alakot filmezett le, aki furcsa testtartással sétál át egy mezőn. A videó nagy port kavart, bár sokak szerint a sötét humanoid alak egy ember, aki magányosan sétál az erdőben - adta hírül a Daily Star.

A videót a BRFO Facebook oldalán osztotta meg Tyler Howell, aki szenvedélyes nagylábvadász. A videóban látszik, ahogy a magányos alak lassan mozog az elektromos vezetékek alatt, egy tisztáson keresztül sétál át a bal oldali sűrű erdő felé. 

bigfoot nagylábú jeti szörnyForrás: YouTube/Top Fives

A kriptozoológia rajongóinak megmozgatta a fantáziáját a felvétel, szerintük van rá esély, hogy valóban nagylábút látunk a videón:

"Valóban messze volt, hogy el lehessen dönteni, de azt néztem, milyen gyorsan lefedi ezt a teret ... gyorsabbnak tűnik, mint amire az ember képes" - kommentálta az egyik férfi.

Mások viszont azt gondolják, hogy az alaknak egyenes testtartása és emberi járása van és egyáltalán nem hasonlít a nagy, szőrrel borított szörnyetegre, melyet 400 éve láttak utoljára Észak-Amerika pusztájában. Nem ez az első alkalom, hogy lencsevégre kapták az állítólagos Nagylábot, legutóbb a Yellostone Nemzeti Parkban készült videó a szörnyről.

Ön szerint Nagyláb vagy ember? A videót itt tudod megnézni.