Új időszámítás kezdődik Kiss Ramónáék életében: "Én rosszabbul viselem, mint Noé"

kisfiú Lékai-Kiss Ramóna bölcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramóna és Lékai Máté kisfia, Noé bölcsis lett. A műsorvezető a közösségi oldalán mesélte el, hogy milyen volt a beszoktatás.

Rami azt írta, egyrészt nagyon boldog, mert Noé remekül vette az akadályokat, büszke rá, hogy ilyen nagyfiú, ő azonban a szívére vette az elválást.

"A helyzet az, hogy elkezdtük a bölcsit! A fantasztikus hír, hogy én rosszabbul viselem, mint Noé! Ő választott magának jelet egy másodperc alatt (ebben biztos nem rám ütött mert én még egy étteremben is minimum 20percet ülök az étlap fölött, mire sikerül kitalálni, hogy mit egyek - férjem szereti ezt) és amikor először elköszöntem, hogy megpróbáljuk, hogy veszi azt, ha nem vagyok jelen, akkor csak annyit mondott, hogy oké és adott egy puszit! Egyrészről brutál menő, hogy ilyen nagyfiú és ilyen egyszerűen történik a beszoktatás, másrészről azért eléggé kivagyok" - írta Ramóna a cuki fotóhoz, amin Noé teljesn bölcsis felszerelsében látható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.