A balhé folytatódik: Baukó Éva újabb durva vádakkal illette Alekoszt

Forrás: Facebook/Baukó Éva -
antiszemita Alekosz Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva azt állítja, hogy Alekosz rendszeresen antiszemita és náci jelképeket tartalmazó üzenetekkel zaklatta.

Alekosz és Baukó Éva kapcsolata igen hullámzó, hol nagyon jóban vannak, hol a pokolba kívánják egymást. Most éppen nem a legjobb szakaszban van a barátságuk. Baukó Éva azt állította a napokban, hogy Alekosz nem adta vissza neki a pénzt, amit kölcsönkért. Ezt természetesen Alekosz sem hagyta szó nélkül, és most elérkeztünk az adok-kapok következő epizódjához.

Baukó Éva úgy döntött, hogy kitálal a Borsnak Alekosz viselt dolgairól, tudja meg mindenki, milyen ember is valójában:
"Többször is jártam Alekosz otthonában, így bőven volt rá lehetőségem, hogy körülnézzek. Ez az ember náci jelképeket tart a lakásában, mi több, ittasan nemzeti szocialista indulókat énekel, antiszemita és rasszista kifejezéseket harsog, és gyakorolja a karlendítést."

Baukó Éva és Alekosz, még nagy egyetértésben Forrás: Facebook/Baukó Éva

Baukó hozzátette, Alekosz egyáltalán nem olyan intelligens, mint amilyennek mutatni próbálja magát:
"Állandóan idegen szavakat próbál használni, hogy okosabbnak tűnjön, csak az a baj, hogy nem ismeri a jelentésüket. Sajnos semmi önkritikája nincs. Évek óta presszionál azzal az igényével, hogy lefeküdjek vele, nem képes felfogni, hogy erre semmi esélye."

Alekosz nem kívánt reagálni Baukó Éva vádjaira, mindössze annyit mondott a lapnak, hogy bírósági perben fog elégtételt venni egykori barátján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.