Baukó Éva azt állítja, hogy Alekosz rendszeresen antiszemita és náci jelképeket tartalmazó üzenetekkel zaklatta.

Alekosz és Baukó Éva kapcsolata igen hullámzó, hol nagyon jóban vannak, hol a pokolba kívánják egymást. Most éppen nem a legjobb szakaszban van a barátságuk. Baukó Éva azt állította a napokban, hogy Alekosz nem adta vissza neki a pénzt, amit kölcsönkért. Ezt természetesen Alekosz sem hagyta szó nélkül, és most elérkeztünk az adok-kapok következő epizódjához.

Baukó Éva úgy döntött, hogy kitálal a Borsnak Alekosz viselt dolgairól, tudja meg mindenki, milyen ember is valójában:
"Többször is jártam Alekosz otthonában, így bőven volt rá lehetőségem, hogy körülnézzek. Ez az ember náci jelképeket tart a lakásában, mi több, ittasan nemzeti szocialista indulókat énekel, antiszemita és rasszista kifejezéseket harsog, és gyakorolja a karlendítést."

Baukó Éva és Alekosz, még nagy egyetértésbenForrás: Facebook/Baukó Éva

Baukó hozzátette, Alekosz egyáltalán nem olyan intelligens, mint amilyennek mutatni próbálja magát:
"Állandóan idegen szavakat próbál használni, hogy okosabbnak tűnjön, csak az a baj, hogy nem ismeri a jelentésüket. Sajnos semmi önkritikája nincs. Évek óta presszionál azzal az igényével, hogy lefeküdjek vele, nem képes felfogni, hogy erre semmi esélye."

Alekosz nem kívánt reagálni Baukó Éva vádjaira, mindössze annyit mondott a lapnak, hogy bírósági perben fog elégtételt venni egykori barátján.