Csodás hírek a királyi család háza táján: most jelentette be Katalin hercegné

Forrás: WireImage/©Karwai Tang/©Karwai Tang -
királyi család Katalin hercegné költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kis Sarolta és Lajos szüleikkel, Kate-tel és William herceggel jelenleg Norfolkban tartózkodnak. Mivel azonban az iskolák várhatóan újranyitnak a következő hónapban, így a család hamarosan visszatérhet Londonba.

Kate, a 39 éves cambridge-i hercegnő és a 38 éves Vilmos herceg karácsonykor a hétéves George herceggel, az ötéves Charlotte hercegnővel és a kétéves Louis herceggel együtt távoztak Londonból, és azóta a korlátozások miatt Norfolkban ragadtak. Normál esetben a cambridge-i család általában a londoni Kensington palotában tartózkodik és most úgy néz ki, hogy a következő hetekben vissza is térhetnek a fővárosba.

Katalin hercegné, Vilmos herceg és gyermekeik Forrás: WireImage/©Karwai Tang/©Karwai Tang

A kis Sarolta és György herceg a délnyugat-londoni Thomas Battersea tanítványai, azonban az online oktatás miatt ők is otthon maradtak az elmúlt hónapokban. Boris Johnson miniszterelnök azonban arra készül, hogy lassan enyhítsen a korlátozásokon, ami az iskolákat is érinti. Így Katalin és Vilmos herceg döntése, miszerint mikor térnek vissza a Kensington-palotába, nagyban függ attól, hogy mikor nyitják meg újra az iskolákat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.