A szülők elzárták magukat lányuktól és önkéntes karanténbe vonultak, amikor mindkettőjüknek pozitív lett a Covid-19 tesztje. A 11 éves lány akkor talált rájuk, amikor már késő volt - holtan feküdtek az ágyban.

Egy Missouri-házaspár halt meg Covid-19-ben, miközben a múlt héten karanténba vonultak mehlville-i otthonukban. A szülők negyvenes éveikben jártak és a közelmúlltban mindkettőjüknek pozitív lett a koronavírus tesztje, ezért úgy döntöttek, hogy az otthonuk alagsorában levő hálószobába zárják el magukat, hogy ne fertőzzék meg 11 éves lányukat - adta hírül a Crimeonline.

szomorú sír lányForrás: Shutterstock

A kislány, aki egyetlen gyermekük volt, végül itt talált rájuk holtan az ágyukban. Az egyik szomszéd szerint az édesanyának agyvérzés okozhatta a halálát, mely a koronavírus egyik szövődményeként léphetett fel. Az még nem tisztázott, hogy az édesapa halálát pontosan mi okozta, de a rendőrség szerint a koronavíruson kívül más nem játszott közre.

Egyszerre elveszíteni mindkét szülőt, egy 11 éves gyerek számára ez valóban tragikus. Tavaly karácsonykor idejöttek az ajtónkhoz, és sütit adtak nekünk. A legkedvesebb emberek voltak. Imádkozunk a lányukért és családjukért" - nyilatkozta az egyik szomszéd.

Legutóbb arról adtunk hírt, hogy egy 6 éves kislány halt bele a koronavírusba egyik napról a másikra úgy, hogy nem voltak tipikus COVID-19 tünetei.