Utastársa élesztette újra a férfit a budapesti vasútállomáson

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Pixel_away -
mentő vasútállomás újraélesztés rosszullét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rosszul lett egy férfi egy budapesti vasútállomáson, szerencsére utastársa, egy szabadnapos orvos azonnal a segítségére sietett.

Nem mindennapi jelenetnek lehettek a szemtanú az egyik budapesti vasútállomáson az emberek. Egy férfi ugyanis a peronon esett össze. Egy utastársa azonnal a segítségére sietett, és megkezdte az újraélesztést amíg a mentők megérkeztek.

„Az utazóközönség soraiból azonnal a segítségére sietett egy szabadnapos orvos, aki riasztotta a mentőket és gyors vizsgálat után, meg is kezdte az újraélesztést. A mentőegységek hamar helyszínre értek és emelt szinten folytatták közösen tovább a küzdelmet a beteg életéért. Végül az időben megkezdett mellkasi nyomásoknak köszönhetően, a gyógyszeres beavatkozások után percekkel, eredményre is vezetett a beavatkozás" – tudatta az OMSZ Facebook-oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.