VV Fanni egy ismeretlennel iszogathatott, mielőtt a vádlott megérkezett a lakására.

Novozánszki Fanni halálának ügyében olyan részlet került elő, amely fontos lehet. Ez eddig is szerepelt a dokumentációkban, de most nagyobb hangsúlyt kapott. Kiderült, hogy Fanni lakásán egy ismeretlen férfi DNS-ét találták meg.

VV FanniForrás: Facebook/ VV Fanni

"A helyszínelés során a kollégák találtak egy műanyagpoharat és egy üvegpoharat is, DNS-maradványokkal. Előbbin beazonosítottuk Fannit és az egyik kuncsaftját, az üvegpoháron azonban Fannié mellett egy máig ismeretlen férfi DNS-e található" - a Fővárosi Törvényszéken egy nyomspecialista szakértőpáros. A védőügyvéd szerint ez lényeges információ lehet.

"Nagyon is fontos lenne beazonosítani az ismeretlen férfi DNS-t, ugyanis mindössze kettő darab koszos pohár volt az egyébként teljesen rendezett konyhában, így nagy valószínűséggel nem egyhetes, hanem aznapi mostalnaról van szó. A műanyagpoháron Fanni első kuncsaftjának a DNS-ét találták meg, de a másik pohárból nem tudni ki ivott vele. Nem állítok semmit, de a DNS gazdája akár tudhatja is mi történt, mire a vádlott odaért a magatehetetlen Fanniért, akit ezután átadott két férfinak" - mondta a Borsnak Dr. Bálint Roland védőügyvéd,