Oprah Winfrey gyámság Britney Spears
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rajongók régóta aggódnak Britney Spears miatt, aki már évek óta az édesapja gyámsága alatt áll. Sokan szeretnék, ha az énekesnő egy Oprah-nak adott interjúban mondaná el, mi is történik vele valójában.

Egy ideje már foglalkoztatja Britney rajongóit, hogy felszabadítsák az énekesnőt, aki évek óta az apja gyámsága alatt áll, így nem hozhat önálló döntéseket, a vagyonát sem kezelheti, nem láthatja a gyerekeit akkor, amikor szeretné.

Nemrég napvilágot látott egy dokumentumfilm az énekesnőről, amit ő maga sem tudott végignézni.
Rajongói szeretnék, ha végre Britney saját maga beszélne állapotáról, és érzéseiről, illetve a jelenlegi helyzetéről. Többen úgy gondolják, erre egy Oprah-interjú lenne a legalkalmasabb.

A rajongók szeretnék, ha Britney Spears Oprah-nak mondaná el az igazat. Forrás: Getty Images/FilmMagic/Axelle/Bauer-Griffin

Csakhogy Britney nem igazán szeret interjúkat adni, ám egy ismerős szerint, ha adna, akkor biztosan csakis Oprah-nak. Ráadásul jelenleg ezt nem is tehetné meg édesapja beleegyezése nélkül.

„Egyelőre nincs tervben, hogy Britney interjút adna, de ha mégis, akkor előtte még sok minden vár rá" – árulta el közeli ismerős a Daily Mailnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.