Egyre dagad Fekete Dávid körül a botrány: pár hete robbant a hír, hogy az egykori Megasztáros több, mint 600 millió Forinttal tartozik ismerőseinek és egy nő arról is beszámolt, hogy Dávid miatt karambolozott, amikor még terhes volt.

Az énekes azóta eltűnt a föld színéről, de egyre több sértett jelenik meg és emel szót ellene. Varga Jenő autókölcsönzőst is átverte Dávid, neki 30 millió forinttal tartozik az énekes. A férfi egy ismerősén keresztül került kapcsolatba az egykori Megasztárossal, aki eleinte nagyon megnyerőnek tűnt. Még mindig tartják a kapcsolatot, Dávid most éppen azzal hitegeti, hogy épp kilátásban van egy üzlete és abból rendezi majd tartozását.

Nem hittem már neki, mondtam is, hogy bolond lenne bárki is autót vagy pénzt rábízni ezek után. Az utolsó sms-emre már csak annyit válaszolt, hogy visszahív, de azóta sem tette. Említettem neki, hogy ez nagyon rossz út, a családját senki ne sodorja bajba. Mondtam neki, hogy a családja jogilag ugyanúgy felelős a tartozásai miatt, ezt egy apa nem teheti meg a gyerekeivel. Erre annyit mondott, semmije sincs, amivel ezt a terhet le tudná venni a családja válláról."

- mesélte a nagykanizsai férfi a Blikknek.

Fekete DávidForrás: Fekete Dávid / Facebook

Dávid nyaka körül egyre inkább szorul a hurok, a Blikk informátora szerint országszerte tartozásai vannak az énekesnek.

Győrben már senki nem üzletel vele jó ideje, de Siófokról és Budapestről is jelezték többen, hogy milliókat buktak rajta. Úgy tűnik, új területet nézett ki, miután Győrben már nem volt túl jó híre."