Woody Allen továbbra is ártatlannak vallja magát Dylan Farrow molesztálási vádjaival szemben

Dylan Farrow interjú nemi erőszak molesztálás Woody Allen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly nyáron készített interjút Woody Allennel a CBS tévécsatorna, azonban a beszélgetést nemrég tették nyilvánossá. A beszélgetés során Woody Alen továbbra is ártatlannak vallja magát nevelt lánya, Dylan Farrow gyermekmolesztálási vádjaival szemben. 

Dylan Farrow 2018-ban szólalt meg először a tévékamerák előtt a rendező elleni évtizedekkel ezelőtti gyermekmolesztálási vádakkal kapcsolatban és elmondta, hogy Allen "túl régóta hazudik". Azt kívánja, bárcsak vádat emeltek volna ellene amiatt, hogy gyermekkorában molesztálta őt.

"Azt mondta, hogy feküdjek a hasamra és játsszak a bátyám villanyvasútjával. Aztán mögém ült az ajtóba és amíg én a vonattal játszottam, nemi erőszakot követett el rajtam" - mondta a 32 éves Farrow, akit láthatóan felzaklatott, amikor lejátszották neki a 60 Minutes című amerikai televíziós műsor 1992-es adását, amelyben Allen indulatosan tagadja a molesztálási vádakat. A most 82 éves rendező ellen vizsgálatot indítottak annak idején, ám vádemelés nem lett az ügyből, amit Farrow - elmondása szerint - nagyon bán - hangzott el korábban.

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Kevin Winter

A nemrég kikerült interjúban Woody Allen továbbra is tagadja az őt ért vádakat. Szerinte Dylan őszinte, csak az édesanyja megvezette őt - írja a Deadline.

"Elhiszem, hogy így gondolja. Jó gyerek volt. Nem hiszem, hogy hazudik, szerintem tényleg elhiszi, amit mond. Annyira abszurd ez, a folt mégis megmaradt. Még mindig ragaszkodnak ehhez a gondolathoz. Ha nem is ahhoz, hogy molesztáltam Dylant, a lehetőségének ahhoz, hogy molesztáltam őt. Semmi, amit Dylannel tettem életem során, nem értelmezhető úgy, hogy ez jöjjön ki belőle" -

jelentette ki a rendező.

Továbbá azt is elmondta, hogy nagyon szeretne beszélni Dylannel, de erre évek óta nem volt lehetősége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.