Sharon Stone elárulta, hogy őt és húgát, Kellyt gyermekként szexuálisan bántalmazta nagyapjuk. Új emlékiratában a sztár részletesen leírja, hogyan zárta be őt és húgát nagyanyja egy szobába, ahol már nagyapjuk, Clarence Lawson várt rájuk.

Sharon 14 éves volt, amikor a férfi elhunyt. Amikor a koporsó mellett állt, megbökte az ujjaival a hullát, hogy lássa, tényleg halott-e - írja a The Sun.

"Megdöbbentem és az a bizarr elégedettség, hogy végre meghalt, hidegzuhanyként ért. Ránéztem Kellyre, aki akkor 11 éves volt és ő is megértette, hogy vége."

- írja Sharon emlékiratában. 

Sharon StoneIMDb

 Az emlékiratból az is kiderült, hogy a színésznő tudta nélkül kapott nagyobb melleket. 2001-ben át kellett esnie egy műtéten, mivel melleiben több daganatot is találtak. A kötés eltávolítása után derült ki, hogy az orvos Sharon tudta és beleegyezése nélkül egy kosármérettel megnövelte a sztár kebleit.

Sharon Stone az "Elemi ösztön" forgatásáról is megemlékezik emlékiratában. Állítása szerint ígéretet kapott arra, hogy semmi fog sem látszani a híres kihallgatási jelenetben.