Sharon Stone fájdalmas vallomást tett: nagyapja molesztálta őt gyerekkorában

IMDb -
Sharon Stone molesztálás szexuális bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sharon Stone elárulta, hogy őt és húgát, Kellyt gyermekként szexuálisan bántalmazta nagyapjuk. Új emlékiratában a sztár részletesen leírja, hogyan zárta be őt és húgát nagyanyja egy szobába, ahol már nagyapjuk, Clarence Lawson várt rájuk.

Sharon 14 éves volt, amikor a férfi elhunyt. Amikor a koporsó mellett állt, megbökte az ujjaival a hullát, hogy lássa, tényleg halott-e - írja a The Sun.

- írja Sharon emlékiratában.

Sharon Stone IMDb

Az emlékiratból az is kiderült, hogy a színésznő tudta nélkül kapott nagyobb melleket. 2001-ben át kellett esnie egy műtéten, mivel melleiben több daganatot is találtak. A kötés eltávolítása után derült ki, hogy az orvos Sharon tudta és beleegyezése nélkül egy kosármérettel megnövelte a sztár kebleit.

Sharon Stone az "Elemi ösztön" forgatásáról is megemlékezik emlékiratában. Állítása szerint ígéretet kapott arra, hogy semmi fog sem látszani a híres kihallgatási jelenetben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.