Jerusalema-kihívás Bethesda Gyermekkórház húsvét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádják az internetezők a Bethesda Gyermekkórház húsvéti videóját. A kórház dolgozói is beszálltak a Jerusalema tánckihívásba, a felvételhez pedig egy megható üzenet is társult.

"Érted táncolunk. Téged gyógyítunk. Neked küldjük a reményt. Neked, aki a frontvonalon küzdesz... Neked, aki gyermeket nevelsz... Neked, aki kimerülésig elfáradtál... Neked, aki már nem tudsz mosolyogni... Neked, aki gyászolsz... Neked, akit maga alá temet a harmadik hullám. Magunknak, mert csak együtt tudjuk túlélni a járványt... " - áll a képkockák alatt. Az üzenetet pedig egy Pilinszky idézet zárja: "Harmadnapra legyőzte a halált. Et resurrexit tertia die."

"Csatlakoztunk kórházunkkal a Jerusalema táncos kihíváshoz, amellyel egyetlen célunk van: reményt adni Nektek, magunknak! A legnehezebb pillanatokban is... Reményteli húsvétot kívánunk Neked a Bethesda Gyermekkórház munkatársai nevében! Osszátok tovább velünka reményt!" - áll a kórház közösségi oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.