Harry herceg és Meghan Markle a házaspár barátja, Gayle King szerint békülni szeretnének a királyi családdal, ami nem lesz egyszerű a botrányos Oprah interjú után. 

Gayle King, aki barátságban áll a hercegi párral, a legújabb Drew Barrymore Show-ban azt nyilatkozta, nem kétséges, hogy Meghan és Harry szeretne kibékülni a királyi családdal.

Úgy gondolom, hogy ez az interjú olyan beszélgetéseket nyitott meg, amelyekre az emberek nem voltak felkészülve, vagy amelyeket nem akartak megejteni. De azt gondolom, hogy végső soron egy családról van szó, amely egyesülni szeretne és szeretne együtt lenni, és remélem, hogy ez így is lesz"

- nyilatkozta a 66 éves televíziós személyiség.

Harry herceg és Meghan, Sussex hercegné 2020. márciusában Londonban, az Endeavour Fund Awards-onForrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Gayle azt is elmondta, hogy Harry beszélt már az interjú óta édesapjával és bátyjával is, de ezek a beszélgetések nem voltak túl eredményesek. 

Meghan súlyos vádjai, miszerint a királyi család nem sietett a segítségére, amikor öngyilkos gondolatai támadtak, valamint, hogy a királyi család aggódott fia bőrszíne miatt, nem fogják megkönnyíteni a békülést.