Kiderült, mi okozta Tiger Woods súlyos autóbalesetét

Forrás: AFP/Donald Miralle -
Tiger Woods autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyorshajtás okozta Tiger Woodsnak, a világ legismertebb golfozójának a súlyos autóbalesetét februárban.

A helyi hatóságok szerdán jelentették be, hogy a sztár a megengedett 45 mérföld per óra (72 km/h) helyett 84-87 mérföldes óránkénti sebességgel (135-140 km/h-s) haladt. Arra nem találtak bizonyítékot, hogy Woods bármilyen tudatmódosító szer befolyása alatt vezetett volna, s a vizsgálat szerint a nagy sebesség miatt a rossz úton elveszítette uralmát a jármű felett.

Tiger Woods balesete gyorshajtás miatt következett be Forrás: AFP/Donald Miralle


A 45 éves golfozó február 23-án szenvedett autóbalesetet Los Angeles közelében. A kocsija lesodródott az útról, és többször megpördülve az oldalán landolt. A játékos jobb lábszára és bokája roncsolódott, több nyílt törése volt, több órán át operálták, ennek során a sípcsontját, valamint a bokacsontját is rögzíteni kellett csavarokkal. Az akkori előrejelzések szerint hónapokba telhet, mire újra járni fog, és azóta sem tudni, mikor térhet vissza a versenyzéshez.

"Szerencsés, hogy élve megúszta" - Sokkoló fotók Tiger Woods összetört autójáról

Súlyos autóbalesetet szenvedett Tiger Woods. A golflegenda megúszta, bár hosszú felépülés vár rá, ugyanis nyílt törést szenvedett. Sokkoló fotók kerültek ki a baleset után az összetört kocsiról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.