A rendőrség letartóztatta Caroline Jurie-t, a jelenlegi Mrs World-öt. A vád szerint, színpadi rendbontás után megtámadta Pushpika de Silvát, majd letépte a koronát az új szépségkirálynő fejéről. Lett volna rá lehetősége, mégsem kért bocsánatot.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Pushpika de Silva az incidens során, olyan súlyos fejsérüléseket szenvedett, hogy kórházba kellett szállítani.

Az elkövető Caroline Jurie volt az előző évi Mrs. Srí Lanka győztese, és ő nyerte meg a kaliforniai vállalat által szervezett Mrs. World szépségversenyt is, innen az aktuális címe. A harcias asszonyt letartóztatták és a bántalmazáson túl, társával együtt, rongálással is vádolják.

 Mrs. Srí Lanka csütörtökön azt nyilatkozta, hogy kész ejteni a vádakat, ha Jurie nyilvánosan bocsánatot kér.

„Megpróbáltam ezt a bíróságon kívül elintézni, de ő elutasította. Meg tudok bocsátani, de felejteni nem" – mondta De Silva.

Mrs. World nem hajlandó bocsánatot kérni, inkább a bíróságot választja.A rendőrség szerint a bírósági tárgyalást április 19-re tűzték ki, Jurie-t és társát csütörtökön szabadon engedték – írja a The Guardian.