Csocsesz megtörten nyilatkozott: felesége megjósolta a saját halálát

Forrás: RTL Klub -
halál Csocsesz koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csocsesz felesége, Gyöngyi 58 évesen hunyt el a koronavírus következtében. A nő érezte, hogy nem fog már kijönni a kórházból.

Rémálmok gyötrik Csocseszt, mióta elvesztette szeretettt feleségét. Gyöngyi 58 évesen távozott, a koronavírus következtében hunyt el.

Csocsesz Forrás: RTL Klub

"Mióta elment, rémálmok gyötörnek. Sokszor pedig azt álmodom, hogy szólnak, jobban van, de a felébredés után szembesülök a valósággal. Altatót kell szednem, mert nélküle alig tudok pihenni. Már beszéltem pszichológussal, aki elmondta, hogy ez teljesen normális reakció a gyászidőszakban, állítólag néhány hónap múlva jobb lesz" - mondta a Borsnak Csocsesz.

"Nyáron készült el az álomkonyhája. Még van a mélyhűtőben olyan étel, amit ő főzött, azt júniusban esszük meg a születésnapján" - tette hozzá a zenész, aki nagyon bánja, hogy nem töltött elég időt feleségével.

Az jár a fejemben, bár több időt töltöttem volna vele.

Elárulta, mikor felesége beteg lett, először megfázásra gyanakodtak. Aztán romlott az állapota. "Amikor kezdett rosszul lenni, még azt hittük, csak megfázott. Szombaton 38 fokos láza volt, vasárnap már negyven. Felhívtam az orvost, aki hűtőfürdőt és gyógyszereket javasolt, hozzátette, hogy a kórház csak a legvégső esetben kerüljön szóba. Folyamatosan mértük a véroxigénszintjét. Hétfőn rosszul volt, keddre jobban lett. Szerdára elmúlt a láz, és azt hittük, minden rendben van. Csütörtökön délelőtt észrevettem, hogy lebicsaklik a feje. Ismét megnéztük a véroxigénszintet, 78 volt. Ekkor hívtuk a segélyhívó központot" - mondta. Mikor várták a mentőket, Gyöngyinek a lánya segített összekészülni.

"A feleségem mélyen a szemébe nézett, és így szólt: Most haragudni fogsz rám, de meg fogok halni"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.