Ököllel megütötte, kikötözte egy oszlophoz, majd a hídról a vízbe dobta terhes barátnőjét a profi ökölvívő

Forrás: Global News -
gyilkosság barátnő várandós ökölvívó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi karrier előtt állt a könnyűsúlyú profi ökölvívó, Félix Verdejo Sánchez, aki részt vett a 2012-es olimpián, utána profinak állt, az eddigi 29 mérkőzéséből 27-et megnyert, közülük 17-et kiütéssel. Azonban minden összetört, miután kiderült, hogy hidegvérrel meggyilkolta terhes barátnőjét.

A gyanú akkor terelődött a könnyűsúlyú profi ökölvívóra, Félix Verdejo Sánchezre, amikor a barátnőjének, Keishla Rodrígueznek váratlanul nyoma veszett.

A sportolót halálesetet okozó emberrablással és egy meg nem született gyermek megölésével vádolták meg, miután állapotos barátnőjének holttestét egy lagúnában találták meg szombaton.

Félix Verdejo Sánchez akár halálbüntetést is kaphat Forrás: Global News

A 27 éves férfi a vád szerint elrabolta az állapotos nőt, ököllel megütötte, beinjekciózta, kikötözte egy oszlophoz, majd a hídról a vízbe dobta. Brutális tettét nem egyedül vitte véghez, egy meg nem nevezett ismerősével közösen, akitől azt kérte, hogy segítsen megszabadulni a barátnőjétől, aki tőle vár gyereket

- írja az Origo.

Verdejo vasárnap feladta magát a rendőrségen, hétfőn pedig rendőrök kíséretében jelent meg a bíróságon. Ha kiderül, hogy valóban ő gyilkolta meg a barátnőjét, akár halálbüntetés is várhat rá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.