Előzetes letartóztatásba került az egykori Megasztáros, Fekete Dávid. A sztár ellen több 100 millió forintos csalás ügyében folyik a nyomozás.

Fekete Dávidot közokirat-hamisítással és tíz vagyon elleni bűncselekménnyel gyanúsítják. Az autókereskedő ugyanis több embert megkárosított úgy, hogy eladta a gépjárművüket, de a pénzt sosem kapták meg. Így több mint 100 millió forintos tartozást halmozott fel.

Hétfőn délelőtt őrizetbe vették, a csütörtöki tárgyaláson pedig elrendelték az előzetes letartóztatását. A hírek szerint Fekete Dávid már az első éjszaka teljesen kiborult a cellájában.

Fekete Dávid egyszemélyes zárkába került.Forrás: Fekete Dávid/Instagram

A hatályos jogszabályok értelmében most 23 nap magánzárka következik számára, teljesen el lesz szigetelve a külvilágtól.

„Az intézetekbe újonnan befogadott fogvatartottak a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően közegészségügyi és járványügyi vizsgálaton esnek át, közösségbe helyezésük kizárólag 14 nap elkülönítést követően történik meg. Az egészségügyi ellátást végző személyi állományunk az egészségügyi befogadások, vizsgálatok során fokozott figyelmet fordít a láz, illetve az esetleges felső légúti panaszok feltárására. Amennyiben a fogvatartottak panaszt jeleznek és/vagy tüneteket produkálnak, úgy minden esetben a Nemzeti Népegészségügyi Központ koronavírus fertőzéssel kapcsolatban kiadott szakmai eljárásrendnek megfelelő intézkedéseket léptetünk életbe, amely magában foglalja a PCR-teszt végzését is a fogvatartotton" – tudatta a Borssal a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának Kommunikációs Főosztálya.