Curtis bátyját az egykori focista, Katzenbach Imre meggyilkolásával gyanúsítják három másik emberrel együtt, most előzetes letartóztatásba kerültek. Egy ismerős nyilatkozott arról, a gyilkosságot követően a férfi másképp kezdett viselkedni.

Katzenbach Imre még 2009-ben tűnt el, ám csak tavaly bukkantak a holttestére. A napokban elfogtak három személyt, akiket összefüggésbe hoztak a halálával. Az egyikük Sz. Lajos nem más, mint Curtis bátyja. A gyanú szerint az 51 éves H. László bízta meg a 49 éves Sz. Lajost és az 51 éves L. Istvánt a bűncselekmény elkövetésével pénzjutalomért cserébe.

Curtis testvére állítólag látványos költekezésbe kezdett Katzenbach Imre eltűnése után.

„Egyelőre nem tettek ügyfeleim vallomást, fel kell dolgoznunk az irattömeget, ami idáig keletkezett az ügyben. Meglátásom szerint összefüggéstelen, bizonyítékok nélküli, koholt eljárás alapján tartóztatták le őket" – nyilatkozta a Blikknek Sz. Lajos és L. István ügyvédje, dr. Zamecsnik Tamás.

A neve elhallgatását kérő ismerős arról számolt be, hogy a rapper bátyja nagyjából a gyilkosság utáni időkben látványos költekezésbe kezdett, ami több embernek szemet szúrt. A férfi egyébként a honvédségnél, nem speciális alakulatnál szolgált. A család egyelőre nem nyilatkozik az ügy kapcsán, de úgy tudni, Curtis édesanyja szinte belebetegedett abba, ami történt.