Fekete Dávid nagyon rossz útra tért, egykori kollégái sajnálják, hogy ezt az utat választotta, és nem maradt az éneklésnél.

Fekete Dávid nagy reményekkel telve indult el annak idején a Megsztárban, azóta azonban nagyon rosszra fordult az élete, saját bevallása szerint hibás döntései miatt. Jelenleg előzetes letartóztatásban van. Fekete Dávid ellen több mint 100 milliós csalás miatt folyik nyomozás, közokirat-hamisítással és tíz vagyon elleni bűncselekménnyel gyanúsítják. Az autókereskedő ugyanis több embert megkárosított úgy, hogy eladta a gépjárművüket, de a pénzt sosem kapták meg. Így több mint 100 millió forintos tartozást halmozott fel.

Fekete DávidForrás: Fekete Dávid/Instagram

Egykori kollégái nyiltkoztak most az énekesről. 

Nagyon szerette ezt a világot, nagyon szerette, hogy sikeres, hogy szeretik" - mondta a Blikknek Lakatos Krisztián, aki a Megasztárban lett jóban az énekessel.

Egykori menedzsere szerint kár, hogy felhagyott az énekléssel. "2015-ben kiadtuk a lemezét, nagyon sok megkeresés is érkezett. Következő évben még volt egy-két dala, de aztán 2017-ben úgy döntött, inkább az üzleti élet, az autókereskedés felé fordul. Bár ne tette volna, maradnia kellett volna ebben a szakmában, mert szerették az emberek és nagyon tehetséges énekes" - mondta el Tilinger Attila.