2007. május 3-án a 3 éves Madeleine, becenevén Maddie, eltűnt egy portugál apartmanból, ahol épp békésen aludt, miközben szülei egy közeli étteremben vacsoráztak.

Madeleine McCann eltűnése ügyében több éve nyomoz a rendőrség és folyamatosan újabb és újabb információk kerülnek napvilágra. A német rendőrség most úgy véli, hogy Christian Brueckner német gyanúsított megölte az ártatlan kislányt Portugáliában.

Madeleine McCannForrás: Getty Images

A nyomozók eleinte attól tartottak, hogy a gyanúsított Németországba hurcolta Maddie-t Praia da Luz-ból, ahol a hároméves 14 évvel ezelőtt eltűnt. De most a németországi McCann-vizsgálatot vezető Hans Christian Wolters ügyész azt állítja, hogy a rendőrség meg van győződve arról, hogy a kislány Portugáliában halt meg. Wolters szerint konkrét bizonyítékok bizonyítják majd, hogy Brueckner meggyilkolta Madeleine-t, de mindig nem volt hajlandó részleteket elárulni - állítja a Mirror.

Mindez azután került napvilágra, hogy a szülők azt nyilatkozták, hogy soha nem adják fel a reményt, hogy egyszer újra lássák gyermeküket.