Rejtélyes, beazonosíthatatlan csontvázat találtak a Földközi-tenger mélyén - Videó

rejtély videó búvár csontváz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A búvár épp egy távvezérelt járművel pásztázta a Földközi-tenger fenekét, amikor észrevette a hosszú csontvázat, melyet senki sem tud beazonosítani.

Gigantikus csontvázat fedeztek fel a Földközi-tenger legmélyén, ami beindította az emberek fantáziáját. Sokak szerint a csontváz egy tengeri kígyó maradványai lehetnek. A felvételeket még 2017-ben elküldte a búvár Deborah Hatswell, paranormális jelenság kutatónak, aki megosztotta a felvételeket YouTube-csatornáján, hátha nézői találnak a jelenségre magyarázatot - írja a Daily Star.

A búvár a tengerfenéken egy egy távvezérelt járművet irányított, körülbelül 830 méterrel a tengerszint alatt, amikor felfedezte a furcsa csontkészletet. A nagyjából 30 méter hosszú gerincoszlop szinte egyenes vonalban fekszik, amelynek egyik végén egy nagyobb csonthalmaz látható. A csont annyira törékeny volt, hogy porrá vált, amint a gép megérintette a felületét.

Deborah összehasonlította a csontvázat más hatalmas méretű tengeri állatok csontvázaival, de nem talált olyat, ami megfelelne a maradványoknak. A nézőket elbűvölte a víz alatti felvétel, többen arra a következtetésre jutottaj, hogy ez egy tengeri sárkány vagy akár egy dinoszaurusz maradványa is lehet. Sokan azonban azt a nézetet osztják, hogy ezegy nagyobb cápa vagy bálna megmaradt csontváza.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.