Szexuális zaklatással vádolják a világhírű rappert és feleségét

feleség nyomozás szexuális zaklatás feljelentés T.I.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az atlantai rappert és feleségét, Tameka Harris-t több nő is azzal vádolja, hogy kábítószerrel elkábították, majd szexuálisan bántalmazták őket. A pár mindent tagad.

A Clifford Harris néven született rapper, T. I. és felesége, Tameka Harris, a Tiny néven ismert R&B énekesnő ellen Los Angelesben folytatnak aktív bűnügyi nyomozást, miután azzal vádolják őket, hogy kábítószerrel elkábítottak és szexuálisan bántalmaztak nőket - írja a The New York Times.

2005-ben a családjának védelme érdekében névtelenséget kérő katonai veterán nő a The New York Timesnak adott korábbi interjújában elmondta, hogy a híres párral egy Los Angeles-i klub VIP részlegén találkozott. Ms. Harris itallal kínálta, amelyről a veterán később úgy vélte, hogy drogot raktak bele, hogy cselekvésképtelenné tegyék. T.I. és Mrs. Harris ezután egy hotelszobába vitték, ahol a rapper megerőszakolta - állítja a nő, aki az életét megváltoztató traumának nevezte az esetet. A pár tagadta, hogy a szexuális aktus nem közös megegyezésen alapult.

Alapjában véve a nemi erőszak esetében az elévülési idő 10 év, de Tyrone A. Blackburn, több, a rappert és feleségét megvádoló nő képviselő ügyvédje elmondta, hogy vannak olyan kivételek, amelyek lehetővé teszik a hatóságok számára a régebbi ügyekben való nyomozást. Az ügyvéd 11 nőt képvisel, akik mind a házaspár áldozatává váltak. A nők kísértetiesen hasonló tapasztalatokról számoltak be: szexuális zaklatásról, illegális kábítószerekről, emberrablásról, terrorista fenyegetésekről és hamis börtönbüntetésről. A házaspár képviselői óriási lejárató kampánynak nevezték az állításokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.