Az atlantai rappert és feleségét, Tameka Harris-t több nő is azzal vádolja, hogy kábítószerrel elkábították, majd szexuálisan bántalmazták őket. A pár mindent tagad.

A Clifford Harris néven született rapper, T. I. és felesége, Tameka Harris, a Tiny néven ismert R&B énekesnő ellen Los Angelesben folytatnak aktív bűnügyi nyomozást, miután azzal vádolják őket, hogy kábítószerrel elkábítottak és szexuálisan bántalmaztak nőket - írja a The New York Times.

2005-ben a családjának védelme érdekében névtelenséget kérő katonai veterán nő a The New York Timesnak adott korábbi interjújában elmondta, hogy a híres párral egy Los Angeles-i klub VIP részlegén találkozott. Ms. Harris itallal kínálta, amelyről a veterán később úgy vélte, hogy drogot raktak bele, hogy cselekvésképtelenné tegyék. T.I. és Mrs. Harris ezután egy hotelszobába vitték, ahol a rapper megerőszakolta - állítja a nő, aki az életét megváltoztató traumának nevezte az esetet. A pár tagadta, hogy a szexuális aktus nem közös megegyezésen alapult. 

Alapjában véve a nemi erőszak esetében az elévülési idő 10 év, de Tyrone A. Blackburn, több, a rappert és feleségét megvádoló nő képviselő ügyvédje elmondta, hogy vannak olyan kivételek, amelyek lehetővé teszik a hatóságok számára a régebbi ügyekben való nyomozást. Az ügyvéd 11 nőt képvisel, akik mind a házaspár áldozatává váltak. A nők kísértetiesen hasonló tapasztalatokról számoltak be: szexuális zaklatásról, illegális kábítószerekről, emberrablásról, terrorista fenyegetésekről és hamis börtönbüntetésről. A házaspár képviselői óriási lejárató kampánynak nevezték az állításokat.