Katzenbach Imre megölésével összefüggésbe hozható Curtis bátyja is, akit a többiekkel együtt letartóztattak. A családja teljesen összetört. 

Az egykori focista, Katzenbach Imre megölésével összefüggésbe hozható személyek, köztük Curtis bátyja is életfogytigalni szabadságvesztést kaphatnak az ügyészség közleménye szerint. Az ügy az egész családot megviselte, legfőképp az édesanyját, aki nemrég sokatmondó üzenetet osztott meg.

CurtisLifeTV

"Amikor nem Jutka mamát viszik az unokáihoz, akkor a család valamelyik tagja látogatja meg, hogy ne legyen egyedül. Nagyon odafigyelnek Székiék a mamára, akit annyira megviselnek a történtek, hogy szinte napestig csak sírni tudna, de az unokái közelsége mindig jókedvre deríti őt. Igazi nagymama, aki a fájdalom jelét sem mutatja, ha az unokái közelében van. Este, hazaérve azonban gyakran sír, amitől a gyermekei szíve is megszakad. Nagyon aggódnak érte" - nyilatkozta a Blikknek a családhoz közel álló ismerős. Az illető szerint Curtisen fizikailag is meglátszik, mennyire megviselte őt az, ami a bátyjával történt.

"Attilának nincsen kedve semmihez. Nem akar beszélni a történtekről és nem akar foglalkozni semmivel. Szinte minden napja ugyanúgy telik, szomorúan és egyhangúan. Ha lennének fellépései, talán még össze tudná valahogy szedni magát, mert a közönség ereje mindig rengeteg pozitív energiával látta el. Viszont koncertek híján még ebből sem tud erőt meríteni" - tette hozzá. 

Curtis testvére a körülményekhez képest jól viseli a helyzetet, ehhez hozzájárulhat az is, hogy beszélhetett a családjával. "Ezen az is sokat segített, hogy tudott beszélni a családjával. Nagyon megnyugtatta, hogy teljes mellszélességgel mellette állnak, hisznek az ártatlanságában. A többi gyanúsított más börtönbe került, hogy semmiképpen se tudjanak összebeszélni" - mondta. Sokat persze nem beszélhettek az ügyről, hiszen a a büntetés-végrehajtás lehallgatja a telefonokat.