Curtist nagyon megviselte bátyja letartóztatása: "Nem akar foglalkozni semmivel"

Forrás: LifeTV -
Katzenbach Imre Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katzenbach Imre megölésével összefüggésbe hozható Curtis bátyja is, akit a többiekkel együtt letartóztattak. A családja teljesen összetört. 

Az egykori focista, Katzenbach Imre megölésével összefüggésbe hozható személyek, köztük Curtis bátyja is életfogytigalni szabadságvesztést kaphatnak az ügyészség közleménye szerint. Az ügy az egész családot megviselte, legfőképp az édesanyját, aki nemrég sokatmondó üzenetet osztott meg.

Curtis LifeTV

"

Nagyon odafigyelnek Székiék a mamára, akit annyira megviselnek a történtek, hogy szinte napestig csak sírni tudna, de az unokái közelsége mindig jókedvre deríti őt.

Nem akar beszélni a történtekről és nem akar foglalkozni semmivel.

Curtis testvére a körülményekhez képest jól viseli a helyzetet, ehhez hozzájárulhat az is, hogy beszélhetett a családjával. "Ezen az is sokat segített, hogy tudott beszélni a családjával. Nagyon megnyugtatta, hogy teljes mellszélességgel mellette állnak, hisznek az ártatlanságában. A többi gyanúsított más börtönbe került, hogy semmiképpen se tudjanak összebeszélni" - mondta. Sokat persze nem beszélhettek az ügyről, hiszen a a büntetés-végrehajtás lehallgatja a telefonokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.