Bomba formában van a 68 éves magyar énekesnő: teste akár egy harmincasé

fiatal Csongrádi Kata érrendszer egészség test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 Mokka című műsorának vendége volt Csongrádi Kata. A színésznő-énekesnő az új dala mellett arról is mesélt, hogyan tartja formában magát.

Csongrádi Kata esküszik a testi, lelki, szellemi méregtelenítésre. Nem hurcolja magában a fájdalmakat, hanem jól kisírja magát, belehal, és aztán kiírja magából. Egy orvosi vizsgálaton pedig nemrégiben kiderült, hogy a szervezete olyan, mint egy harmincévesé.

"Az egyik főorvos kíváncsi volt arra, hogy biológiailag hány éves vagyok, és a lánya ezzel foglalkozik. Mindenféle kütyüket tesznek az emberre és az ereket vizsgálják, mert mindenki annyi idős, ahány éves az érrendszere. (...) Ráraktak ezekre a kütyükre, és kiderült, hogy harminc évesnek felel meg az érrendszerem" - mondta az énekesnő, aki valóban kirobbanó formában van.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.