Brad Pitt győzött Angelina Jolie-val szemben, neki adott igazat a bíróság

Brad Pitt Angelina Jolie bíróság per gyermekelhelyezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régóta zajlik Brad Pitt és Angeline Jolie gyermekelhelyezési pere. Ám most végre lezárult az ügy: Brad Pitt javára döntött a bíró.

Bizonyára nagyon boldog Brad Pitt, hogy sikerült győzelmet aratnia a bíróságon exfeleségével szemben. Az egykori álompár pár ugyanis öt éve pereskedik egymással a gyerekek elhelyezése miatt. A színész a közös felügyeleti jogért küzdött, és végül meg is kapta.

Angeline Jolie azzal vádolta meg Pittet, hogy anno erőszakosan bánt az akkor 15 éves nevelt fiúkkal, Maddox-szal egy Franciaországból Los Angelesbe tartó repülőúton. Ám úgy tudni, a bíró nem találta hitelesnek a színésznő vallomását.

Brad Pitt javára döntött a bíróság a gyermekelhelyezési perben. Forrás: AFP/Leon Neal


„Nagyon megkönnyebbült! Az egyetlen célja az volt, hogy több időt lehessen a gyerekeivel. Miután vallomást tettek tanúk és a gyermekszolgálati szakemberek is, akik kikérdezték a gyerekeket, John Ouderkirk bíró egyértelmű ítéletet hozott" – árulta el egy ismerősük a Daily Mailnek, aki azt is hozzátette, sok tanút, kérdeztek ki, illetve szakértőket, terapeutákat, akik több időt töltöttek a gyerekekkel az elmúlt hónapokban, a döntés ezen alapult.

Angelina azonban keményen kritizálta utána a bírót, aki szerinte sok mindent nem vett figyelembe.
„Angelina nem a közös felügyeletet kifogásolta, más aggályos kérdések is felmerültek, de a bírósági döntött" – mondta a forrás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.