Zajlik Angelina Jolie és Brad Pitt gyermekelhelyezési pere, csakhogy a színésznő nem elégedett az eljárással. Komoly kritikát fogalmazott meg a bíró felé.

Angelina Jolie és Brad Pitt 2016-ban váltak szét 12 év után. A színésznő szerint ugyanis férje erőszakosan viselkedett az akkor 15 éves örökbefogadott fiukkal. Akkor nem emeltek vádat Pitt ellen, viszont a gyermekelhelyezési per még mindig zajlik.

Angelina Jolie azonban nem elégedett az eljárással, és azt kritizálta John Oudenkirk bíróval szemben, hogy az megtagadta, hogy meghallgassa tinédzserkorú gyerekeit, és nem veszi figyelembe, ők mit szeretnének, holott a törvény ezt lehetővé tenné.

Angelina Jolie Brad Pittel harcol a bíróságon a gyerekeikért.Forrás: Collection Christophel/© Universal Pictures / Spyglass Entertainment / Marc Platt Productions / Kickstart Productions/Universal Pictures / Spyglass En

Arra is kitért, a bíró szerinte nem vett figyelembe bizonyítékokat, melyek a gyerekek közérzetéről és biztonságáról árulkodnak.

Ezenkívül Jolie úgy gondolja, nem volt tekintettel azokra a törvényekre, amelyek szerint a gyerekek érdekét sérti, ha egy olyan személyhez kerülnek, akinek volt már családon belüli erőszakkal kapcsolatos ügye – írta a Guardien.