"Kicsit szégyellem, ahogy azt kezeltem" - Ezt tette Harry, miután Meghan bevallotta, öngyilkos akar lenni

Forrás: Getty Images/2020 Getty Images/Wpa Pool -
öngyilkos királyi család Meghan Markle öngyilkosság Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg folytatja a szennyes kiteregetését, amit az Oprah Winfrey-nek adott interjúval kezdtek el. Most is a híres tévés műsorában nyilatkozott, méghozzá arról, mi történt, miután Meghan közölte vele, hogy öngyilkos akar lenni. 

Harry herceg és Meghan Markle nagy botrányt kavartak az interjúval, amelyet Oprah Winfrey-nek adtak. Sok mindenről beszámoltak, de főleg arról, milyen nehézségekkel kellett megküzdeniük királyi család tagjaként. Meghan Markle öngyilkos gondolatokkal is küzdött, Harry pedig elmondta, mi történt azután, miután a 6 hónapos terhes felesége ezt közölte vele.

Harry herceg Forrás: Getty Images/2020 Getty Images/Wpa Pool

"Kicsit szégyellem, ahogy azt kezeltem. A kötelességek és a felelősségek miatt, a rendszer miatt, amiben voltuank, csak gyorsan összeölelkeztünk, aztán át kellett öltöznünk, hogy induljunk a Royal Albert Hallba egy jótékonysági rendezvényre. Aztán kiléptünk a kamerák elé, és úgy tettünk, mintha minden rendben lenne" - mondta Harry. Arról is szó esett, hogyan lehet kezelni egy ilyen súlyos bejelentést. A herceg szerint az a legjobb, ha biztosítjuk arról a másikat, hogy nincs egyedül.

Természetesen a mentális problémák kérdéséből a család sem maradhatott ki. Harry ugyan általánosságban beszélt, de mindenki úgy véli, ez egy újabb kritika, amit a királyi családnak címez. "Szülőként és testvérként amit megtanultam, hogy van egyfajta szégyenérzetünk. Arra gondolunk, hogy hogy nem láttuk ezt? Hogyhogy nem tudtunk róla? Miért nem érezte magát eléggé biztonságban ahhoz, hogy ezt megossza velem?" - mondta Harry, majd hozzátette, a családok nagyon jók a problémák leplezésében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.