Most már biztos, hogy felesége végezte ki a Floridában élő magyar férfit, Zoltánt. Bár az ismerősök az utolsó pillanatig hittek Ildikó ártatlanságában, úgy tűnik, nagyon félreismerték a nőt...

Ahogy arról mi is hírt adtunk, a házaspárt vérbe fagyva találták meg saját Altamonte Springsi otthonukban, mindkettőjükkel lövések végeztek, miközben két gyerekük, egy 12 és egy 16 éves lány is a házban voltak. A gyerekek szerencsére sérülés nélkül megúszták a lövöldözést, és a történtek után a rendőrök hosszú heteken át keresték a tettest. A szomszédokat sokkolta a tragédia, és már a kezdetektől azt rebesgették, a gyilkos Ildikó lehetett, a legtöbb ismerős azonban úgy vélte, ez lehetetlen.

Alapos okunk van feltételezni, hogy ez egy gyilkossági, és öngyilkossági ügy, mivel az egyik áldozatnál nem volt fegyver. Ám még tart a nyomozás

-mondta korábban a nyomozó.

"Elképzelni sem tudom, mi történt. Ildi még a légynek sem tudott volna ártani, nemhogy a családjának. Mi valahol még mindig reméljük, hogy nem ő volt. Már csak a lányok érdekében is. Szegény gyerekeknek nem elég feldolgozni azt, hogy mindkét szülőjüket elvesztették, még ezzel a szörnyű hírrel is meg kell birkózniuk" – ingatták a fejüket az ismerősök.

Az árván maradt lányoknak egy magyar közösség 13 milló forintnak megfelelő összeget adományozott, és a Bors  úgy tudja, a lányok Amerikában akarnak maradni. Jelenleg egy családnál helyezték el őket.

Forrás: Shutterstock