Ittasan balesetezett az Edda zenésze: a rendőrség most kezdeményezte jogosítványa bevonását

Forrás: instagram.com/eddamuvek.official -
ittas vezetés Edda ittas rendőrség alkohol Pataky Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Edda dobosa, Hetényi Zoltán szombat éjjel törte össze autóját Budapesten, miután részegen vezette azt. Most a rendőrség kezdeményezte jogosítványa elvételét.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Hetényi Zoltán csúnyán összetörte autóját, miután két sör után beült autója volánja mögé, és letarolta a Népligetben épülő kézilabdacsarnok területét védő ideiglenes kerítést.

A zenész a kocsi állapotából ítélve nagyon gyorsan hajtott, és nem csak az autó, de a kerítés is darabokra tört. Az Edda dobosa ellen ittas járművezetés miatt indult eljárás. A Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvívője, Csécsi Soma elmondta, hogy

jelenleg is folyamatban van a sofőr véralkoholszintjének elemzése, illetve a rendőrség kezdeményezte a járművezető vezetői engedélyének bevonását.

Az ügy egyékbént komoly indulatokat szült az emberek körében, pedig szerencsére személyi sérülés nem történt. A dobos nagyon bánja a történteket, és úgy gondolja, egy életre megtanulta a leckét.

Edda - Középen, fekete pólóban Hetényi Zoltán Forrás: instagram.com/eddamuvek.official

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.