Ez a por keverte gyanúba Árpa Attilát: állítja, több furcsaság is volt a nyomozás során

Fotó: Polyák Attila - Origo -
drog Árpa Attila nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Árpa Attila megdöbbenséssel fogadta, hogy a házkutatás után drogkereskedelemmel vádolták meg. Állítja, nála csak por állagú fájdalocsillapítót foglaltak le. Elmondta, szerinte az ezekről szóló üzenetváltások keverhették bajba. 

Éppen vendégek voltak Árpa Attilánál, amikor drogkereső kutyákkal jelentek meg nála a nyomozók. Átkutatták a lakást, majd az ügy elüllni látszott. Ezután jött azonban csak a döbbenet: kábítószer-kereskedelemmel gyanúsították meg Árpa Attilát, aki telejsen értetlenül állt az ügy előtt, de van elmélete arról, hogy miért fajulhatott idáig az ügy.

Árpa Attila szerint több furcsaság is volt a nyomozás során Fotó: Polyák Attila - Origo

feltettem magamnak a kérdést, hogy ebben az országban mi lesz azzal, akit drogozáson kapnak? Stohl András leülte a börtönbüntetését, és ma továbbra is az egyik legtöbbet foglalkoztatott színész. Szabó Győző könyvet írt a drogfüggőségéről,

Borsnak

Tudom, ez nem a viccelődés ideje, de a barátaim azóta Pablo Flektobárnak neveznek.

"Ezekről a részletekről azonban csak akkor fogok nyilatkozni, amikor sor került a vádemelésre. Egyetlen példát mégis említenék: az ügy főnyomozója az élettársam volt osztálytársa, aki rendszeresen zaklatta a középiskolában. Érdekes nem igaz?"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.