A volt focista, Katzenbach Imre meggyilkolásával összefüggésbe hozható személyeket májusban tartóztatták le. Az ügyészség közleménye szerint azonban még egy darabig biztosan nem szabadulnak. 

A Katzenbch Imre meggyilkolásával összefüggésbe hozható személyeket májusban kapták el, a letartóztatottak között ott van Curtis bátyja is. 

Törőcsik András (b) és Katzenbach Imre (j) az MTK-VM öltözőjében edzés előtt.Forrás: MTI/Németh Ferenc

A Fővárosi Főügyészség indítványa alapján a bíróság korábban elrendelte a három férfi letartóztatását 2021. június 13. napjáig. Vagyis elvileg már nem sokáig maradnának rács mögött, de a Fővárosi Főügyészség úgy döntött, hogy további három hónappal indítványozta meghosszabbítani a gyanúsítottak letartóztatását.

Más nyomozati cselekmények mellett azóta több tanút kihallgattak, valamint folytatólagosan a gyanúsítottakat is. A Fővárosi Főügyészség megállapította, hogy a kiemelkedő tárgyi súlyú bűncselekmény jellegére, az elkövetés módjára, a nyomozás állására és érdekeire tekintettel, továbbra is csak a legszigorúbb kényszerintézkedésre jöhet szóba, ezért a nyomozási bírónál indítványt tett a gyanúsítottak letartóztatásának további három hónappal történő meghosszabbítására.

A kényszerintézkedés határidejének meghosszabbításáról a nyomozási bíró várhatóan iratok alapján dönt - írja a Ripost