MC Hawer és 33 évvel fiatalabb kedvese békében váltak el egymástól, de mostanra egyre feszültebb a viszony közöttük. A zenész azt gyanítja, hogy Fanni megcsalta őt.

MC Hawer és 33 évvel fiatalabb kedvese szakítottak egymással, a zenész már vissza is költözött Budapestre, a lány pedig azóta új párra talált. Mivel nagyon gyorsan sikerült a lánynak túllépnie a kapcsolaton MC Hawer azt gyanítja, hogy az új viszony a kapcsolatuk alatt elkezdődött. Elárulta, voltak gyanús jelek.

MC HawerForrás:Facebook/MC Hawer

Fanni elismerte, hogy ismerte már korábban is új párját, beszélgetett is vele, de leszögezte, hogy soha nem csalta meg MC Hawert, pedig közel egy éve nem volt köztük már testi kapcsolat. "Csúnyán mondva ő volt a lelki szemetesládám. Jó volt, hogy egy férfival tudok úgy beszélgetni, hogy nőként néz rám" - mondta Fanni a Tényeknek. 

MC Hawert figyelmeztették is arra, hogy Fanninak új kapcsolata van. A zenész nincs jó véleménnyel a férfiról. "Ránéztem, és azt gondoltam, hogy ez a zsírosfejű ember lenne az új pasi? Két gyereke van, meg minden. Hihetetlennek tűnt" - mondta.