Újabb fejlemény Curtis bátyjának ügyében: ezt közölték

Forrás: LifeTV -
gyilkosság Katzenbach Imre nyomozás Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtis testvérét egy hónapja tartóztatták le Katzenbach Imre meggyilkolásának ügyében. A Fővárosi Főügyészség pedig most úgy döntött, indítványozza az előzetes letartóztatás meghosszabbítását.

Őrizetbe vették Curtis testvérét és másik két gyanúsítottat Katzenbach Imre meggyilkolásának ügyében. Most döntést hozott a Fővárosi Főügyészség: indítványozták, hogy három hónappal meghosszabbítsák az előzetes letartóztatásukat.

Curtis bátyja továbbra is börtönben maradhat. LifeTV

A rendőrség többszörösen minősített emberölés bűntettével gyanúsítja a három férfit a 2009-ben eltűnt Katzenbach Imre megölésének ügyében. Korábbi indítvány alapján a bíróság elrendelte, hogy június 13-ig előzetes letartóztatásba kerüljenek. Azóta kihallgatták a gyanúsítottakat és több tanút is.

Az ügyészség most úgy látja, hogy a kiemelkedő tárgyi súlyú bűncselekmény jellege, az elkövetés módja és a nyomozás állása indokolja az előzetes letartóztatás további három hónappal való meghosszabbítását – írta az ügyészség.hu. A bíró hamarosan döntést hozhat az iratok alapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.