Rékasi Károly drámai vallomása: a kellékeket is beszerezte az öngyilkossághoz

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
motorbaleset öngyilkos öngyilkosság Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rékasi Károly elfogadta, hogy nem a színpadon fog megöregedni. Motorbalesete óta ugyanis nem bírja úgy a munkát, ma is nagy fájdalmak gyötrik. Volt idő, amikor emiatt az öngyilkosságot fontolgatta, de szerencsére talált új értelmet az életének.

Rékasi Károly a súlyos motorbalesete után nagyon sok nehézséggel nézett szembe, mára azonban már megbékélt a sorsával. Szerencséje, hogy szerelme és társa, Pikali Gerda mindig ott van mellette, és mindenben támogatja.

Be kellett látnom, hogy nem a színpadon fogok megöregedni.

Rékasi Károly Fotó: Marton Szilvia/Origo

"Ha az álomnak vége szakad, akkor is kell, hogy legyen valami, ami értelmet ad az életemnek, és épp ezt a valamit készítem elő. Napról napra fontosabb az embereknek az egészséges életmód, és ezért jutottam arra az elhatározásra, hogy vega-vegán konyhát nyitok egy kiváló barátommal, akinek - ellentétben velem - a kisujjában van a szakma" - árulta el a Best Magazinnak a színész.

A baleset után túl sok volt a baj, és ki akartam lépni ebből a világból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.