Egy családi eseményen történt a borzalmas baleset, amikor a 10 éves Isla Cook mellett felrobbant egy gázpalack. A kislány azonnal kórházba szállították, másod- és harmadfokú égési sérülései lettek.

A 10 éves Isla Cook tornászkarrierje tört darabokra, amikor otthonában felrobbant mellette egy gázpalack egy családi eseményen.  A kislány azonnal kórházba szállították, ahol az orvosok megállapították, hogy testének mintegy 16 százalékán másod-, illetve harmadfokú égési sérülések lettek. 

Isla kórházi kezelésének, illetve rehabilitációjának fedezésére a család egy közösségi adománygyűjtő kampányt indított. Egyelőre még nem tudják, hogy mekkora összegre lenne szükségük, jelenleg 200 ezer dollárt (58 millió forintot) szeretnének összeszedni.

A kép illusztrációForrás: Shutterstock

"Ez egy elképesztően tragikus helyzet. Látni, ahogy a lányom lángokban áll, a legkeményebb dolog volt, amit valaha is átéltem" - mondta az AzFamily.com oldalnak az édesapa, Justin Cook.

A kislány állapota még annyira súlyos, hogy a legjobb esetben is nagyjából egy hónap múlva lesz majd átszállítható egy gyerekkórházba. Valószínű, hogy hónapokat kell majd kórházban töltenie, hiszen több bőrátültetésre is szüksége lesz.

Ez is érdekelhet: Horrorisztikus: súlyos égési sérülése miatt úgy néz ki, akár egy zombi- Fotó