Megszólalt a színházigazgató: ezért kérték fel rendezőnek Eszenyi Enikőt a botránya után

verbális erőszak Kecskemét Eszenyi Enikő rendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas felháborodás övezte a hírt, miszerint Eszenyi Enikő újra rendezhet a kecskeméti színházban. Most megszólalat erről a színésznőt felkérő színházigazgató.

Eszenyi Enikőt korábban több művész is verbális erőszakkal vádolta, ezért övezte nagy felháborodás azt a hírt, miszerint egy évvel a botránya után újra rendezhet. A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház kérte fel a színésznőt. A teátrum igazgatója szólalt meg arról, miért alkalmazzák Eszenyi Enikőt.

Eszenyi Enikő újra rendezhet Forrás:

Elmondta, nem érezte kockázatosnak, hogy Eszenyi Enikőt kérték fel egy darab rendezésére.

nemcsak a magyar színházi életnek lenne nagy vesztesége az ő művészi elnémítása, hanem közéletünk erkölcsi kudarca is lenne,

A felmerült vádak megítélése nem az én feladatom.

"Hiszem azt, hogy harmonikus próbafolyamat lesz a falaink között, ami egyensúlyt teremti a színházi szakmában. Keresztény emberként bízom a megbocsátás erejében, ugyanúgy, ahogy a bűnbánatban is" - mondta még a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.